catalana II Mostra de cervesa artesana i cultura popular de Nou Barris

Aquest dissabte 14 d’abril es celebra la segona edició del 9 Birra Fest on podrem gaudir de bona cervesa, amb la presencia de 12 cervesers de qualitat més que contrastada, bona gastronomia en format de Street Food, amb 4 opcions diferents per llepar-se els dits, possibilitat d’assistir a dues de les cates guiades que constaran de 6 cerveses diferents, tot amenitzat amb DJ’s i concerts, sense oblidar les activitats per els més petits, amb concerts, tallers d’experimentació amb els elements naturals de la cervesa, manualitats, jocs d’habilitats i tallers de graffiti. A més a més aquest any s’aposta per l’Espai Homebrewer per apropar la cervesa artesana a tothom mitjançant dos activitas, el Showbrewing on s’elaborarà cervesa en directe i una Cata Homebrewer.

española II Muestra de cerveza artesana y cultura popular de Nou Barris

Este sábado 14 de abril se celebra la segunda edición del 9 Birra Fest dónde podremos disfrutar de buena cerveza, con la presencia de 12 cerveceros de calidad más que contrastada, buena gastronomía en formato de Street Food, con 4 opciones diferentes para chuparse los dedos, posibilidad de asistir a dos catas guiadas que constarán de 6 cervezas diferentes, todo esto amenizado con DJ’s y conciertos, sin olvidar las actividades para los más pequeños, con conciertos, talleres de experimentación con los elementos naturales de la cerveza, manualidades, juegos de habilidades y talleres de graffiti. Como novedad de este año, se apuesta por el Espacio Homebrewer para acercar la cerveza artesana a todos los públicos a través de dos actividades, el Showbrewing donde se elaborarà cerveza en directo y una Cata Homebrewer.

Cervesers / Cerveceros
Barbas Beer Project (Valladolid).
BBF – Barcelona Beer Festival
CTretze (La Pobla de Segur, Lleida)
Hazteunlitro (9 Barris, Barcelona)
Holz (Hospitalet de Llobregat, Barcelona)
La Clavera (Ripoll)
Lo Vilot (Almacelles)
Populus (Casp, Zaragoza)
Quer (Berga)
Tro Ales (Barcelona)
Vic Brewery (Barcelona)
Yakka (Murcia)

Street Food
La Forquilla (9 Barris, Barcelona)
L’Antigua (Cerdenyola del Vallés)
Mosquito (Barcelona)
Cien Fuegos (Barcelona)

Concerts / Conciertos
The Cangrejos (Spaghetti Western Rock)
Santo Machango (Street Funk)

DJ’S
Borinot (Sò Jamaicà)
Boopin Guindilla (Temes dels 50’s & 60’s)
Octopusman (Techno & Electro Swing)
Papa Frita Deejays (Tancament de festa)

Matinal Infantil
Roleguita & Boquerón (Concert)
Tallers Infantils
Grffiti

Espai homebrewer / Espacio Homebrewer
Showbrewing
Cata homebrewing

Lugar
Plaça Major de Nou Barris

Transport
Metro L4: Llucmajor
Metro L3: Canyelles
Bus: 32,47,50,82,N1,N6, 76, 83, H4, B19

+ Info
9BirrasFest

Salut! / ¡Salud! beer-cheers-inside